Prodej bytu 1+kk, 30m2, Praha 5 - Stodůlky

Svitákova, Praha 5, Stodůlky

1+kk, Družstevní, konstrukce: Cihlová, 30 m2, 5. podlaží, Balkon, Výtah, stav: Novostavba, lokalita: Klidná část obce

5 100 000Kč

Kontaktujte nás
+ 5 fotky Zobrazit více

ID: SaleSvitakova507

Exkluzivně nabídka - postoupení družstevního bytu 1+kk (30.6 m2) s balkonem (3,4 m2). Byt se nachází v 5. nadzemním podlaží novostavby z roku 2014 v ulici Svitákova, Praha 5 - Stodůlky. Dominuje mu rozlehlá místnost, která nabízí dostatek prostoru pro kuchyňský kout, obývací část i ložnici. Z místnosti se vstupuje na balkon (cca 3,4 m2 - není započítán v ploše bytu). Bytu dále náleží koupelna a WC. Anuita nyní činí 800.000 Kč, splácíte formou nájmu a neprokazujete výši příjmu (měsíční splátka anuity ve výši 9.079,-Kč včetně poplatku). Po splacení je možný převod bytu do osobního vlastnictví. Dům leží nedaleko stanice metra B - Stodůlky, které zajišťuje pohodlnou a rychlou dopravu po Praze. Byt je možné převést do OV kdykoli v průběhu splacení anuity. Skvělá investiční příležitost.

Jedná se o velmi unikátní lokalitu přímo u metra Stodůlky. U domu vzniká nový park, který plynule navazuje na již dokončené náměstí s bohatou nabídkou obchodů a služeb. Spolu s výstavbou vzniká jedinečné místo s několika odpočinkovými zónami, dětskými hřišti, nákupními možnostmi apod. Rozloha náměstí a parku se bude blížit Václavskému náměstí, což činí výstavbu jedinečnou. V místě najdete bohaté spektrum obchodů a služeb jako je např. Billa, drogerie D&M, lékárna, zdravotní zařízení, školy, školka, pošta, restaurace, a další.

Byt je připraven k prodeji

Celková cena bytu vč. DPH do OV: 5.100.000,-Kč
Odstupné za byt: 4.300.000,-Kč
Zbylá anuita do OV: 800.000,-Kč

Volejte, pište: Viber, WhatsApp, Telegram
Při telefonování prosím sdělte ID číslo bytu.

Apartment for sale 1+kk, 30m2, Prague 5 - Stodůlky

ID: SaleSvitakova507

Exclusive offer - transfer of a cooperative apartment 1+kk (30.6 m2) with a balcony (3.4 m2). The apartment is located on the 5th floor of a new building built in 2014 on Svitákova Street, Prague 5 - Stodůlky. It is dominated by a spacious room, with enough space for a kitchen, living room and bedroom. The room has access to a balcony (approx. 3.4 m2 - not included in the area of the apartment). The apartment also has a bathroom and toilet. The annuity is 800,000 CZK, you pay in rent and do not provide proof of income (monthly annuity payment of 9,079 CZK, including payments). After repayment, the apartment can be transferred into personal ownership. The house is located near metro station B - Stodůlky, which provides convenient and fast transport throughout Prague. The apartment can be transferred into personal ownership at any time during the repayment of the annuity. Excellent investment opportunity.

This is a unique place next to the Stodůlky metro station. A new park is being built next to the house, which seamlessly connects with the already built area with a rich assortment of shops and services. Along with the construction, a unique place is being created with several recreation areas, playgrounds, shopping opportunities, etc. The area of the square and park will be close to Wenceslas Square, which makes the construction unique. In the location you will find a wide selection of shops and services such as Billa, D&M, pharmacy, medical facilities, schools, kindergarten, post office, restaurant and much more.

Ready for sale

Total cost of the apartment incl. VAT on transfer to personal property: 5,100,000 CZK (Compensation: 4,300,000 CZK + Remaining annuity on transfer to personal property: 800,000 CZK)

Call, write: Viber, WhatsApp, Telegram
Please give the apartment ID number when calling.

Základní info

Umístění :
Klidná část obce
Konstrukce :
Cihlová
Adresa :
Svitákova, Praha 5, Stodůlky

Cena obsahuje

včetně právního servisu, včetně DPH, s provizí RK

Plochy

Plocha balkónu:
3m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
5. podlaží
Počet NP:
7
Typ objektu:
patrový

Vybavení objektu

Balkon, Výtah, Zařízeno částečně nábytkem

Inženýrské sítě

230V

Charakteristika objektu

Novostavba

Dopravní dostupnost

Autobus, Dálnice, MHD, Metro

Vybavenost v okolí

Pošta, Supermarket, Škola, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Kompletní síť obchodů a služeb

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Telekomunikace:

Ostatní

Elektro:

230V
Evidenční číslo ID:SaleSvitakova507
Adresa Svitákova, Praha 5, Stodůlky
Cena 5 100 000Kč
Poznámka k ceně: Celková cena bytu vč. DPH do OV: 5.100.000,-Kč (Odstupné za byt: 4.300.000,-Kč + Zbylá anuita do OV:

Igor Chotinskij

mobil: +420 773654888
email: igor.chotinskij@smartrelo.cz

Máte otázku?

Osobní údaje