Prodej bytu 3+kk, 140m2, Praha 3 - Žižkov

Pitterova, Praha 3, Žižkov

3+kk, Osobní, konstrukce: Skeletová, 140 m2, 10. podlaží, Bezbariérový přístup, Výtah, Sklep, Parkování, stav: Novostavba, lokalita: Centrum obce

16 900 000Kč

Kontaktujte nás
+ 6 fotky Zobrazit více

ID: SaleCP101

Nabízíme k prodeji luxusní, prostorný a světlý byt 3+kk, cca 98m2 + terasy 41,84m2 a sklepu 8,59m2 v 10. patře luxusní rezidence Central Park Praha na Žižkově. Podlahová plocha bytu je 97,73m2. Byt je kompletně zařízený. K bytu náleží parkovací stání a sklep, které jsou zahrnuty v ceně.

Byt je skvěle řešený, z chodby je možné se dostat do všech pokojů. Obývací pokoj s kuchyní a obě ložnice mají vlastní vstup na terasu. Byt je prosluněný svou orientací na jih, kam každý den dopadá hojnost slunečních paprsků. V bytě jsou dvě koupelny, samostatné WC a technická místnost.

Pro obyvatele Central Parku se zde nachází prostorný soukromý park s restaurací. Recepce, která pracuje nepřetržitě. Veškeré vstupy do objektů komplexu, garáží i vnitřního parku jsou na bezpečnostní čipy. V okolí kompletní občanská vybavenost, restaurace, park Parukářka, pošta, poliklinika, zdravotní středisko, sportovní centrum a velký obchodní a zábavní centrum Atrium Flora. Vynikající dopravní dostupnost jak osobním autem, tak pomocí MHD - zastávka Žižkov Nákladového nádraží 150 m od domu, stanice metra Flora a Želivského. Jedinečná příležitost pro luxusní bydlení v centru Prahy.

Central Park Praha vytvořili renomovaní architekti po letech práce a získali ceny v různých architektonických soutěžích, včetně Grand Prix 2010.

Byt je připraven k prodeji

Cena: 16 900 000 Kč

Volejte, pište: Viber, WhatsApp, Telegram
Při telefonování prosím sdělte ID číslo bytu.

Apartment for sale 3+kk, 140m2, Prague 3 - Žižkov

ID: SaleCP101

We offer for sale a classy, spacious and bright apartment 3+kk, 140 m2 including a terrace of 41.84m2 and a storage room of 8.59m2 on the 10th floor of the luxurious residence Central Park Prague on Žižkov. The living area of the apartment is 97.73m2. The apartment is fully furnished. The apartment owns a parking space and a storage room, which are included in the price.

The apartment is superbly designed, from the corridor it is possible to get into all the rooms. Living room with kitchen and both bedrooms have their own access to the terrace. The apartment is made sunny by its orientation to the south, where an abundance of sunlight hits every day. The apartment has two bathrooms, a separate toilet and a utility room.

For residents of Central Park there is a spacious private park with a restaurant. At your service the reception working round the clock. All entrances to buildings, garages and internal parks are on security chips. All civil amenities, restaurants, the famous Parukářka Park, post office, clinic, sports center and big business and entertainment center Atrium Flora. Excellent transport accessibility both by private car and by public transport - Žižkov Nákladové nádraží station 150 m from the house, station subway Flora and Želivského. A unique opportunity for luxurious living in the center of Prague.

Central Park Prague was designed by famous architects after years of work and won prizes in many architectural competitions, including the Grand Prix 2010.

Ready for sale

Price: 16 900 000 CZK

Call, write: Viber, WhatsApp, Telegram
Please give the apartment ID number when calling.

Základní info

Umístění :
Centrum obce
Konstrukce :
Skeletová
Adresa :
Pitterova, Praha 3, Žižkov

Cena obsahuje

včetně právního servisu, včetně DPH, s provizí RK

Plochy

Plocha sklepa:
8m2
Plocha terasy:
41m2

Počty místností, umístění

Počet parkovacích míst:
1
Patro, podlaží:
10. podlaží
Počet NP:
11
Počet PP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
C - úsporná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Výtah, Terasa, Sklep, Parkování, Bezbariérový přístup

Inženýrské sítě

Internet, TV kabel, 230V

Charakteristika objektu

Bezbariérové bydlení, Nízkoenergetický, Novostavba

Dopravní dostupnost

Autobus, MHD, Tramvaj, Vlak, Metro

Vybavenost v okolí

Pošta, Supermarket, Škola, Kompletní síť obchodů a služeb, Úřady, Zdravotnická zařízení, Školka

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Telekomunikace:

Internet, Kabelová televize, Ostatní

Přístupová cesta:

Asfaltová

Elektro:

230V
Evidenční číslo ID:SaleСP101
Adresa Pitterova, Praha 3, Žižkov
Cena 16 900 000Kč
Poznámka k ceně: Cena: 16 900 000 Kč

Igor Chotinskij

mobil: +420 773654888
email: igor.chotinskij@smartrelo.cz

Máte otázku?

Osobní údaje