Prodej restaurace 142m2 + 2 terasy k pronájmu cca 100m2, Praha 3 - Žižkov

Pitterova/7, Žižkov, Praha, Praha 3

Restaurace, bar, lokalita: Okraj obce, pozemek: 100 m2, kanceláře: 142 m2, provoz: 142 m2, obchod: 142 m2

22 000 000Kč

Kontaktujte nás
+ 1 fotky Zobrazit více

ID: SaleCPRestaurant

Prodej nemovitosti nebo firmy, která vlastní nemovitost, v luxusní rezidenci. Jedna se o nemovitost (provoz restaurace), která má stálého nájemníka (plátce DPH). Udělaná kompletní rekonstrukce prostoru včetně povolení na provoz restaurace a společenský klub. V nemovitosti je možné jak provozování plnohodnotné restaurace, společenského klubu, tak i čehokoliv jiného. Cena za prodej firmy vlastníci nemovitost nebo samotné nemovitosti (kupující si může vybrat). V ceně prodeje jsou veškeré povolení, zařízení restaurace a nábytek restaurace v ceně není. Koupit lze, jak s nájemníkem, který má nájemní smlouvu na 5+5+5 let, tak i bez. Čisté nájemné je tedy 6,6% roční výnos. Lze také vypovědět nájemní smlouvu s 6 měsíční výpovědní lhůtou. Nájemník by chtěl zůstat a pronajímat nemovitost dále. Je to super nabídka na investici.

Pokud kupující bude plátcem DPH, tak má možnost koupit nemovitost v režimu přenesení daňové povinnosti, tedy nehradí DPH a stát mu DPH nevrací. V případě, že kupující není plátcem DPH, doporučujeme koupit firmu s.r.o.

Komerční prostor o velikosti 142m2, součásti kterého jsou sklep, jedno parkovací stání v podzemní garáži a 2 terasy 100m2. Je umístěn v přízemí, u hlavního vstupu do rezidence a zároveň poblíž recepce. Tento komerční prostor kompletně vybaven kvalitním designovým nábytkem a je zařízen profesionálními elektronickými spotřebiči. Restaurace prošla zásadní rekonstrukci s instalací vzduchotechniky, nových oken, dveří, nová kuchyň, bar, nábytek, vybudování 2 VIP salonků atd.

Velice výhodné umístěni. Nachází se ve velké rezidenci s 550 nadstandardními luxusními byty, což znamená majetnější klientelu. A zároveň je obklopená dalšími bytovými domy. Podle územního rozhodnutí v okolí bude vybudovaná nová velká rezidenční čtvrť pro dalších 3-4 tisíc lidi - tímto značně vzroste i počet klientů. Velice nízká konkurence v okolí - žádné další velké kavárny nebo restaurace.

Restaurace je připravena k prodeji

Cena: 22 000 000 Kč + DPH, v ceně parkovací místo a sklep

Volejte, pište: Viber, WhatsApp, Telegram
Při telefonování prosím sdělte ID číslo inzerátu.

Sale of restaurant 142m2 + 2 terraces for rent approx. 100m2, Praha 3 - Žižkov

Sale of a property or a company that owns the property, in a luxury residence. It concerns a property (restaurant operation) with a permanent tenant (VAT payer). A complete reconstruction of the space has been done, including permits for the operation of a restaurant and a social club. The property is suitable for operating a full-fledged restaurant, a social club, or anything else. The price for the sale of the company owning the property or the property itself (the buyer can choose). Included in the sale price are all permits, restaurant equipment, but furniture is not included in the price. It is possible to purchase either with the tenant, who has a lease agreement for 5+5+5 years, or without. The net rent is therefore a 6.6% annual yield. It is also possible to terminate the lease agreement with a 6-month notice period. The tenant would like to stay and rent the property further. This is a great investment offer.

If the buyer is a VAT payer, they have the option to purchase the property under a tax liability transfer regime, meaning they do not pay VAT and the state does not refund VAT to them. If the buyer is not a VAT payer, we recommend buying a limited liability company (s.r.o.).

Commercial space of 142m2, which includes a cellar, one parking space in the underground garage, and 2 terraces of 100m2. It is located on the ground floor, near the main entrance to the residence and close to the reception. This commercial space is fully equipped with quality designer furniture and is fitted with professional electronic appliances. The restaurant has undergone a major renovation with the installation of air conditioning, new windows, doors, a new kitchen, bar, furniture, construction of 2 VIP lounges, etc.

Very advantageous location. It is located in a large residence with 550 above-standard luxury apartments, which means wealthier clientele. It is also surrounded by other apartment buildings. According to the territorial decision, a new large residential quarter for another 3-4 thousand people will be built in the area - this will significantly increase the number of clients. Very low competition in the area - no other large cafes or restaurants.

The restaurant is ready for sale.

Price: 22,000,000 CZK + VAT, including a parking space and a cellar.

Call, write: Viber, WhatsApp, Telegram
Please provide the ID number of the advertisement when calling.

Základní info

Umístění :
Okraj obce
Konstrukce :
Skeletová
Adresa :
Pitterova/7, Žižkov, Praha, Praha 3

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK, bez DPH

Plochy

Plocha zastavená:
142m2
Plocha výrobní:
142m2
Plocha skladová:
142m2
Plocha kancelářská:
142m2
Plocha prodejní:
142m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
1. podlaží
Počet NP:
11
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
C - úsporná

Vybavení objektu

Parkování, Garáž, Výtah, Zařízeno nábytkem, Sklep

Inženýrské sítě

TV kabel, 230V, Internet

Charakteristika objektu

Novostavba

Dopravní dostupnost

Autobus, Metro, MHD, Tramvaj, Vlak

Vybavenost v okolí

Supermarket, Zdravotnická zařízení, Úřady, Škola, Kompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Školka

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Telekomunikace:

Telefon, Satelit, Ostatní, Kabelové rozvody, Kabelová televize, Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová

Elektro:

230V
Evidenční číslo ID:SaleCPRestaurant
Adresa Pitterova/7, Žižkov, Praha, Praha 3
Cena 22 000 000Kč
Poznámka k ceně: Cena: 22 000 000 Kč + DPH, v ceně parkovací místo a sklep

Igor Chotinskij

mobil: +420 773654888
email: igor.chotinskij@smartrelo.cz

Máte otázku?

Osobní údaje