Prodej pozemků 1991m2, Praha západ - Líšnice

Varadov, Líšnice

Pozemek, bydlení, účel: Bydlení, lokalita: Klidná část obce, pozemek: 1945 m2

10 900 000Kč

Kontaktujte nás
+ 12 fotky Zobrazit více

ID: SaleVaradovLand

Nabízíme na prodej rovinatý stavební pozemek v obci Líšnice, části Varadov. Obec se nachází jihozápadně od Prahy, přibližně 23 km od Pražského Smíchova. Parcela zahrnuje stavbu s číslem popisným, která je vhodná buď k celkové rekonstrukci, nebo demolici.

Podle územního plánu je na tomto pozemku možné postavit až dva domy po rozdělení. Minimální výměra pro stavbu jednoho domu je 700 m2 v případě jedné jednotky, v případě dvoujednotkového domu 1100 m2, v případě 3 jednotkového domu 1400m2. Je také důležité zmínit, že na pozemku se nachází mobilheim a sauna, které jsou buď možné odkoupit nebo budou odvezeny, dle dohody. Příjemností pozemku je také malý rybníček.

Co se týče inženýrských sítí, na pozemku jsou k dispozici elektřina, septik a studna, což je výhodou při plánování a výstavbě.

Celková plocha pozemku je 1945 m2 + 46 m2 zastavená plocha pod domem, který se na pozemku nachází, což poskytuje dostatek prostoru pro případnou realizaci staveb a zahradních ploch.

Vhodná poloha poblíž Prahy, možnost výstavby a přítomnost již existujících inženýrských sítí představují pozitivní faktory u této nemovitosti.

Možnost odkoupit a platit pouze 10 % ročně z kupní ceny po dobu 5 let. To znamená, že namísto získání bankovního úvěru může kupující tyto platby hradit přímo nám. Splátka kupní ceny může být realizována do 5 let.

Pozemek je připraven k prodeji

Cena: 10 900 000 Kč

Volejte, pište: Viber, WhatsApp, Telegram
Při telefonování prosím sdělte ID číslo inzerátu.

Sale of land 1991m2, Prague West - Líšnice

ID: SaleVaradovLand

We offer for sale a flat building plot in Líšnice, Varadov. Location southwest of Prague, approximately 23 km from Prague Smíchov. There is a building on the site with a descriptive number, suitable for either complete reconstruction or demolition.

According to the zoning plan, up to two homes could be built on the land once subdivided. The minimum area for the construction of one house is 700 m2 for a one-apartment house, 1100 m2 for a two-apartment house, and 1400 m2 for a 3-apartment house. It is also important to note that there is a mobile home and sauna on site which can either be purchased or taken away by arrangement. A nice feature of the site is also a small pond.

In terms of utilities, the site has electricity, septic tank and well, which is an advantage when planning and building.

The total area of the plot is 1945 m2 + 46 m2 of built-up area under the house located on the plot, which provides enough space for the possible implementation of buildings and garden areas.

Convenient location near Prague, the possibility of construction and the presence of existing utility networks are positive factors that can attract potential buyers of this property.

Possibility of repurchase and payment of only 10% per year of the purchase price for 5 years. This means that instead of taking out a bank loan, the buyer can make these payments directly to us. Payment of the purchase price can be made within 5 years.

The land is ready for sale

Price: 10 900 000 CZK

Call, write: Viber, WhatsApp, Telegram
Please enter the ID number of the advertisement when calling.

Základní info

Umístění :
Klidná část obce
Adresa :
Varadov, Líšnice

Cena obsahuje

včetně DPH, včetně právního servisu, s provizí RK

Inženýrské sítě

230V

Dopravní dostupnost

Autobus

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Studna

Telekomunikace:

Ostatní

Odpad, kanalizace:

Septik

Elektro:

230V
Evidenční číslo ID:SaleVaradovLand
Adresa Varadov, Líšnice
Cena 10 900 000Kč
Poznámka k ceně: Cena: 10 900 000 Kč

Igor Chotinskij

mobil: +420 773654888
email: igor.chotinskij@smartrelo.cz

Máte otázku?

Osobní údaje